Current Projects

Sobell House Hospice, Oxford

The construction of a new two storey annex (with plant room on the third level/roof) on the site of the existing Sobell House garden.

The extension to the existing Sobell House hospice seeks to create six new bedrooms on the ground floor for the palliative care of patients suffering from dementia. In addition there is to be a new lymphedema clinic (which seeks to provide outpatient services to cancer suffers). The first floor will create additional administration office space and staff welfare facilities.

A courtyard garden will be retained and improved containing hard and soft landscaping and this will benefit from the enclosure and privacy provided by the new annex.

The construction comprises a steel frame with a beam and block ground floor slab, and hollow core concrete planks to the first floor and roof levels.
The façade consists of a white Sto insulated render to match the existing hospice with curtain walling and composite aluminium windows and doors.

return

transparent gif